Zaloguj się żeby móc ocenić.

goszka
Koktajl z selera naciowego, jabłka i kiwi
-
Porcje:
1
-
-
Czas całkowity:
10 minut
-
-
Dodatkowe narzędzia:
blender kielichowy lub ręczny
Składniki:
- 2 łodygi selera naciowego
- 1 jabłko
- 1 kiwi
- 1 szklanka wody
- 1 łyżeczka miodu (opcjonalnie)
- 1 łyżeczka soku z cytryny (opcjonalnie)
Wykonanie:
1.
Seler naciowy umyć i pokroić na kawałki. Jabłko dokładnie umyć, przekroić na ćwiartki, usunąć gniazda nasienne. Kiwi obrać ze skórki. Wszytko wrzucić do blendera kielichowego, dodać wodę oraz opcjonalnie miód i sok z cytryny. Zmiksować bardzo dokładnie. Natychmiast podawać.
Dodatkowe uwagi:
Przepis dodano 24 maja 2016
Skomentuj pierwszy!